Tietosuojaseloste

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE.

Skando ovet ja ikkunat OY [Artopine OY],
Koskenvarrentie 199
62900 ALAJÄRVI

Tämä rekisteriseloste koskee Skando ovet ja ikkunat OY:n asiakasrekisteriä sekä sivuston evästekäytäntöjä.

Skando ovet ja ikkunat Oy, tietosuoja- ja rekisteriseloste, päivitetty 1.11.2018   

1. Rekisterinpitäjä:  Artopine Oy
2. Rekisteriasioita hoitava henkilö: Artopine Oy, heikki.tuomisto@skando.fi
3. Rekisterin nimi: Skando asiakasrekisteri
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteri tarkoittaa tässä yhteydessä Skando ovet ja ikkunat Oy:n (myöhemmin Skando) liiketoiminnan asiakkuuksia ja sivustokävijöitä.
Henkilötietojen käsittelyn perusteena on Skandon ja asiakkaan välisen asiakassuhteen ylläpito. Henkilötietoja käsitellään seuraavissa käyttötarkoituksissa:
– Skandon oma tiedottaminen, viestintä ja markkinointi
– Asiakaspalautteen kerääminen
Henkilötietojen käsittelijänä voi toimia myös ulkopuoliset palveluntarjoajat tietosuojalainsäädännön asettamissa rajoissa.
Keräämme henkilötietoja ainoastaan asiakkaan suostumuksella.

4.1. Sivusto

Sivustolla kerätään henkilötietoja vain lomakkeiden kautta käyttäjän syöttämänä. Näitä tietoja käytetään vain ja ainoastaan lomakkeenmukaiseen käyttöön.
Sivusto käyttää evästeitä. Niistä lisää kohdassa 7.

5. Rekisterin sisältämät tiedot
Yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan ja Skandon välinen viestintä.

7. Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötietoja säilytetään rekisterissä niin kauan, kun voidaan katsoa asiakassuhteen olevan voimassa tai asiakkuuden aktiivinen.

8. Evästekäytäntö

Mikä on eväste?
 Eväste on yleensä pieni tekstitiedosto, jonka Internet-selaimesi tallentaa päätelaitteeseesi käyttäjän tunnistamiseksi ja uudelleentunnistamiseksi. Tekstitiedosto sisältää pienen määrän tietoa, jota internetpalvelin voi lukea vieraillessasi seuraavan kerran samalla sivulla. Kunnioitamme aina käyttäjien yksityisyyttä, emmekä koskaan tallenna evästeisiin käyttäjää yksilöivää tietoa. Käyttäjän tunnistaminen evästeiden perusteella ei ole mahdollista.

Sivustolla käytettävät evästeet

Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:
    
•    käyttäjän IP-osoite;
    
•    kellonaika;
  
•    käytetyt sivut ja niillä käytetty aika;
    
•    selaintyyppi, päätelaitteesi käyttöjärjestelmä;
    
•    miltä palvelimelta ja mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut Sivustolle
  
•    Sivusto saattaa sisältää myös kolmansien osapuolten, kuten mittaus- ja seurantapalveluiden, evästeitä.

Evästeiden estäminen

Voit halutessasi itse hallinnoida, missä laajuudessa suostut evästeiden käyttöön ja mainonnan kohdentamiseen.
Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia.

9. Tietojen luovutus ja tietojen siirto EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle

Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin erillisen sopimuksen mukaisesti.
Asiakastietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa.

10. Rekisterin tietoturvallisuus ja tietojen säilytys

Sähköiseen asiakasrekisteriin on pääsy vain Skandon henkilöstön johto- ja markkinointitehtävissä työskentelevillä. Rekisteri on suojattu henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

11. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröity voi pyytää poistamaan tai muuttamaan tietoja asiakasrekisteristä. Rekisteröidyllä on oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on merkitty esittämällä pyyntö kirjallisesti tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä on velvollinen korjaamaan rekisterissä olevat virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot.